23.1.08

"Kaama suutra" parimad palad

Täiesti tõsiselt.


...oskused ja kunstid, mida tuleb "Kaama suutraga" kõrvuti õppida.
...
8. Lillesängide ja -asemete seadmine ja korrastamine ning lillede puistamine põrandale.
...
10. Värvilise klaasmosaiigi põrandale panek.
...
26. Papagoide, kukkede, tuttide, tupsude, kimpude, nuppude, nööpide jne tegemine lõngast või nöörist.
...
42. Oskus õpetada papagoisid ja rästaid rääkima.
...
55. Võime saada endale teiste varandust ja raha loitsudega.
56. Noorendav sport ja kehalised harjutused.
...

Jalutuskäigud parkides ehk retked
Hommikuti käivad härrad koos lõbunaiste ja teenijatega pargis ratsutamas. Olles täitnud seal kõik päeva kohustused ja veetnud aega mitmesuguste meeldivate lõbustustega, naasevad nad koju samamoodi, kaasas lillekimpe jne. Sama pädeb ka suvise ujumise kohta, kui veest on hoolikalt välja püütud kõik vastumeelsed ja ohtlikud loomad ja ujumiskoht on taraga ümbritsetud.

Muud seltskondlikud lõbustused
...Mangopuude õite ja viljade noppimine. Lootose varte söömine. Nisuidude närimine. Üksteise ehtimine puulehtedega. Mängusõda lilledega...

Najika'sid (naine, kellega tohib lõbutseda ilma, et oleks pattu tehtud) on kolme liiki: neiud, kaks korda abielus olnud naised ja avalikud naised. Goonikaputra on väljendanud arvamust, et on olemas ka neljas najika liik, nimelt naine, kelle poole pöördutakse mingis erilises olukorras, isegi kui ta on kellegagi juba abielus. Need erilised olukorrad on, kui mees mõtleb nii:
1. See naine on üksik ja teda on omanud paljud teised enne mind. Seepärast võin ma usaldava meelega pöörduda tema poole nii nagu avaliku naise poole.
...
6. Või nii: kui ma saavutan vahekorra selle naisega, siis saan tappa tema mehe ning saan endale tema tohutud varandused, mida ma himustan.
...
13. Või nii: minu vihavaenlane on selle naise abikaasa sõber, seepärast ma kallutan ta ühtuma mu vihamehega ja põhjustan selle, et tema abikaasast ja minu vihamehest saavad vaenlased.
Nendel ja muudel sarnastel põhjustel võib pöörduda teiste meeste naiste poole, aga peab hoolega meeles pidama, et see on lubatud üksnes erilistel põhjustel...

Järgneb loetelu naistest, kellega ei tohi olla vahekorras:
Pidalitõbine naine.
Vaimuhaige naine.
Kohtulikult karistatud naine.
...
Naine, kes on liiga valge.
Naine, kes on liiga must.
...
Ja lõpuks sugulase, sõbra, haritud braahmani või kuninga naine.

Kui armastus läheb ägedaks, siis vajutatakse või kraabitakse küüntega keha ning seda tehakse järgnevatel juhtudel: esimesel kohtumisel, enne reisile minekut, kui tullakse koju tagasi, kui armunud pärast tüli ära lepivad ja lõpuks siis, kui naine on purjus.

5. Hambajälgedest ja võtetest, mida tuleb kasutada eri maadest pärit naiste suhtes

Samamoodi võib teha siis, kui palju mehi istub ühe lõbunaise seltskonnas või kui üks lõbunaine on koos paljude meestega. Samamoodi võivad teha ka kuninga haaremi naised, kui neil õnnestub üks mees saada.

Kuna löömine teeb haiget, siis tekitab see sisistavaid hääli, mida on paljusid liike, ning kaheksat erinevat karjatust:
'hin'-hääl,
kõuemürina hääl,
kudrutav hääl,
nutuhääl,
'phaat'-hääl,
'phut'-hääl,
'suut'-hääl,
'plaat'-hääl.
Nendele võib lisada veel tuvi, käo, rohetuvi, papagoi, mesilase, varblase, flamingo, pardi ja vuti häälitsusi jäljendavad hääled, mida aeg-ajalt tuleb valla päästa.

Rusikalööke tuleb anda naisele vastu selga, kui ta istub mehe süles, ning naine peab vastu lööma, sõimama meest, nagu oleks tema peale vihane, ning tegema kudrutavaid ja oigavaid hääli.

Sel ajal võib teha 'hin'-häält ja muidki, järgemööda või vahelduvalt, nii kuidas keegi on harjunud. Kui mees teeb 'phaat'-häält ja lööb naisele pähe, sõrmed veidi konksus, siis nimetatakse seda konksus sõrmedega löömiseks.

Kiiluga rinda, kääridega pähe, nõelaga põske ja pihtidega vastu külgesid löömine võivad olla veel neljaks löömisviisiks... On mitmeid näiteid selle kohta, kui ohtlikud need on: Paantshala kuningas tappis kiiluga lõbunaise Madhavaseena. Kuntala kuningas aga tappis oma suure kuninganna Malajavatii kääridega. Ja Naradeeva, kel oli vigane käsi, tegi tantsutüdruku pimedaks, lüües nõelaga kogemata valesse kohta.

2. Kui naine on mehe peal ja keerleb ringi nagu ratas, siis nimetatakse seda vurriks. Seda õpitakse vaid harjutades.

India idapiirkondade rahvas ei käi naiste juures, kes tegelevad suuseksiga.
Ahitshatra piirkonna rahvas küll käib selliste naiste juures, aga ei tee nendega koos midagi sellist, mis seostub suuga.
Sakeeta piirkonna rahvas teeb nende naistega igasuguseid suuga sooritatavaid suguühteid, Nagara maa rahvas ei tee seda, küll aga teevad kõike muud võimalikku.
Shuuraseena maa rahvas Yamuna lõunarannikul teeb kõike kõhklemata.

Esimesel korral peab mees kallistama tüdrukut viisil, mis tollele kõige rohkem meeldib, kuna see ei kesta kaua. Ta peab kallistama tüdruku keha ülaosa, kuna see on kõige kergem ja lihtsam. Kui tüdruk on juba täisealine või kui mees on teda juba mõnda aega tundnud, siis võib ta kallistada teda lambi valgel, aga kui ta ei tunne tüdrukut hästi ja kui too on väga noor, siis peab teda kallistama pimedas.

Mees peab näitama tüdrukule puulehest lõigatud inimpaari ja muid taolisi asju aeg-ajalt.


Ülihariv lugemine, peaks mainima.
.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oeh. On küll hariv lugemine.
Ja mul on aina enam tunne, et asi ei piirdu enam TÜ raamatukogu hoidlast tellimisega, vaid pigem minekuga raamatupoodi. Ses suhtes, et... tervet raamatut ei jaksa ümber trükkida!

Pisike pood ütles ...

Ei tea, kas asi ikka päris seda väärt on. Samas oleks vist tore sellist brutaalset lektüüri oma raamaturiiulis eksponeerida.

Karl Läll ütles ...

nagu.. I am freaked out.

Pisike pood ütles ...

Miks küll? XD

Unknown ütles ...

Mm, käärid.

Pisike pood ütles ...

Kinky, no? ^.~

Jaak ütles ...

oot oot - mismõttes brutaalset lektüüri:D?

hea lugemine:D

Pisike pood ütles ...

Käärid ja puha - täiesti brutaalne ju. XD