10.12.07

Poiste nunnuolemise päev

Ei tea, kas rahvusvaheline, aga siin küll. Ja üldse on armas ja naljakas ja erakordselt imelik päev. Jälle.
.
* * *
.
geku ja Ari on toidupoes. Riiuli peal on Free mahlajoogid, Ari on endale juba võtnud, gekut huvitab, mismaitselised ühed tagumised on.
geku: *näitab riiuli peale* "Mille oma see on?"
Ari: "Misasja?"
geku: *näitab riiuli peale* "Mille oma see on?"
Ari: "Mul on õuna."
geku: *näitab riiuli peale* "Mille oma see on?"
Ari: "Free!"
.
L.K.: "Ema on kodusiga...vlev."
J.L.: "Istusin vanalinna kohvikus ja minu kõrvallauas istus üks daam ja üks mustlasnaine ennustas talle käe pealt, ma ise nägin! *ootab tudengite reaktsiooni* Mustlasel olid tumedad juuksed ja kõik! *ootab reaktsiooni*"
M.L.: "Rüütel nägi oma südamedaami ja avastas, et too on veel ilusam, kui rüütel arvanud oli ning suri südamerabandusse."
M.L.: "...ja lõpuks muutus nii ülbeks, et röövis paavsti Roomast ära ja pani kuskile kolkasse elama. Kolka nimi oli Avignon. Nii et vähe sellest, et Rooma impeeriumi pealinn ei olnud Roomas - isegi Rooma paavst polnud Roomas, vaid konutas kuskil Avignonis!"
M.L.: "Kui sa lased end lõdvaks, siis sa kukud sinna auku... kus on õudsad asjad. Aga kui sa väga upitad, siis lähed Indiasse."
M.L.: "Me keerleme kosmoses. Jube tunne! Keerleme kosmoses! Hahaha, miks me sealt ära ei kuku siis?"
M.L.: "Hea kaupmees müüb sama kallilt, kui saab ning saab võimalikult vähe kasumit. Fransiscus oli selline. Ainult, et tema müüs oma isa kaupa ja mitte enda oma. Isa ei olnud sugugi entusiastlik sealjuures."
M.L.: "Uudis pole kunagi see, et too proua, kes näeb üsna vana välja, läheb kirikusse ja palvetab. No mis uudis see on? Keda huvitab?!"
M.L.: "Keegi püüab maailma päästa... Kukub läbi, häbiväärselt... Võib juhtuda, et saab ka hukka... Ning moraal on - ..."Ära siple!"."
M.L.: "Keegi püüab maailma päästa, see õnnestub tal... Moraal on - ...moraali ei ole!"
.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

FRIIIIIIIIIIIII XD, kena tips